Sevgili meslektaşlarımız,

Dünya Sağlık Örgütü (WHO), 2020 yılını Florence Nightingale’in 200. Doğum Günü’nü anmak için ‘’Hemşire ve Ebe Yılı’’ olarak belirledi.

Bu 'Hemşireler için Küresel Bağlılık' etkinliği, 12 Mayıs 2020'de, insanlığa sunulan hizmetimizi kutlamak için tüm dünya çapında ve tüm zaman dilimlerinde yerel saatiniz ile öğlen 12’de gerçekleşecektir.

Aşağıdaki vurgulanan mesajı okuyarak ve deneyimleyerek lütfen bu sanal küresel anda, gönlünüzden meditasyon yaparak bize katılın.

2020 SANAL "KÜRESEL BAĞLILIK" MEDİTASYONU

Yaşadığımız bu olağanüstü dönemde gelin insanlığın kalbini ve evrensel sevgiyi onurlandıralım. ‘'2020 Hemşirelik ve Ebelik Yılı’’ 12 Mayıs Hemşireler Günün’nde, biz hemşirelerin ''küresel bir aile'' olduğumuzu düşünerek, “evrensel sağlık ve evrensel sevgi” vizyonunu paylaşalım.

Şimdi, bugün bir araya gelelim. Bir kalp, bir akıl, bir dünya olalım. Bunu ortak geleceğimiz olan ''şefkat ve sevgiyi'' yaratmak için yapalım.

ŞİMDİ

Bütün dikkatinizi kalbinizde toplayın. Nefesinizin kalbinizden bir içeri bir dışarı aktığını hayal edin. Şimdi biraz daha derin nefes alın. Sakinlik, merhamet, sevgi ve bağlılık duygularını hissedin. Bu duyguları kalbinizin dört tarafına yayın ve hissetmeye çalışın.

VE

bu sağlıklı ve iyi olma duygularını kendinizle, ailenizle ve içinizde olduğunuz toplum ile paylaşın.

GELECEĞİMİZ, MUTLU, SAĞLIKLI BİREYLER VE TOPLUM OLACAK,

UMUTLUYUZ!!!!!